Domestic i Mejlgade er østjysk favorit på restaurantsitet DinnerBooking. Foto: Domestic.

Michelinrestaurant er østjysk favorit

Restaurant Domestic ligger nummer et blandt restauranter i Østjylland, viser ny opgørelse.

Spørger man de besøgende på Østjyllands spisesteder, er der ingen tvivl: Michelinrestauranten Domestic i Mejlgade er favoritten blandt østjyske restauranter. Det viser en ny opgørelse fra restaurantsitet DinnerBooking.

Opgørelsen er baseret på næsten 13.000 anmeldelser, skrevet af de gæster, der har booket bord på en restaurant via DinnerBooking. Og med 375 anmeldelser ligger restaurant Domestic i den østjyske top med 4,6 stjerner ud af 5 mulige.

Sublim service og madkunst
Domestic modtog tidligere i år sin første michelinstjerne og byder på en menu, der er tilpasset sæsonens råvarer. Og det falder åbenbart i god jord hos anmelderne på DinnerBooking:

“Sublim service og madkunst af høj klasse! Personligheden fra personale og ejerstab skinner igennem og giver en fantastisk hjemlig atmosfære, der får én til at sænke paraderne og nyde alle oplevelserne til fulde,” skriver for eksempel brugeren Martin.

Gourmet og golf
Nummer to på listen over de bedst anmeldte restauranter i Østjylland er gourmetrestauranten Nordisk Spisehus på M.P. Bruuns Gade, mens tredjepladsen indtages af Restaurant Unico i Højbjerg, som er en del af Aarhus Golf Club.

Hele top 5 over Østjylland ser ud som følger:

  1. Restaurant Domestic
  2. Nordisk Spisehus
  3. Restaurant Unico
  4. Fru Møllers Restaurant
  5. Restaurant Fedet