Dolce Vita

ANNONCE

Vi byder hjerteligt velkommen indenfor hos Dolce Vita. Dolce Vita betyder på italiensk ”det søde liv,” og det er netop dét, vi tilbyder. Dolce Vita er en klassisk italiensk isbar – et gelateria. Vores is fremstilles efter italienske håndværkstraditioner samt efter originale opskrifter, hvilket gør vores is autentisk og ikke mindst velsmagende!

Samtidig har vi det økologiske sølvmærke (60-90% økologi), som understreger, at vi går op i at kunne tilbyde et lækkert økologisk udvalg inden for både is og kaffe. Vi har alt fra frisk, let frugtsorbet til cremet, mørk chokoladeis.

Du kan kombinere din is med vores egen hjemmeristede kaffe, hvor vi serverer alt fra en kop varm espresso til en velsmagende kold coffeeshake.

Hos Dolce Vita holder vi åbent året rundt i vores butikker i Bruuns Galleri, på Kridthøj Torv og i Veri Centret. Det gør vi, da vi gerne vil kunne tilbyde jer muligheden for at forsøde jeres tilværelse med lækker fløjlsblød økologisk gelato og en varm kop kaffe gennem alle årets fire årstider.

Derfor glæder vi os helt vildt til at se dig i en af vores butikker, og du skal være hjerteligt velkommen til at kigge på vores hjemmeside.

De bedste gelato hilsner fra Dolce Vita.

Besøg vores hjemmeside
Besøg vores Facebook
Besøg vores Instagram