Arkivfoto: ARoS

Cool drinksbar med DJ på Aros

KUNSTBAR Få et skud kultur med cool rytmer til ny fredagsbar på kunstmuseet Aros.

Nu sparker et af Nordeuropas største kunstmuseer, Aros i Aarhus, et nyt koncept i gang for aarhusianere mellem 18-30 år. Den 16. september kan du opleve lækre drinks, DJ-vibes og cool kunst, når Aros Kunstbar løber af stablen.

“Vi vil gerne skabe et nyt kulturunivers, der taler til det lidt yngre publikum. Et sted, hvor de føler sig hjemme og kan relatere til kunsten. Vi åbner for Aros efter lukketid og krydrer kunsten med Trains bedste DJ og drinks fra vores drinksbar på Torvet. Det håber vi vil give en super hyggelig setting og aften for de unge,” siger marketingchef for Aros, Bettina Bach Nielsen.

Oplev ny udstilling
Fredagsbarens kunstinput kommer fra små introduktioner til udstillingen “No man is an island – The Satanic Verses”. Derudover kan alle gå på opdagelse i udstillingen med Robert Mapplethorpe-fotografier og i Your Rainbow Panorama. Arrangementet er åbent for alle mellem 18-30 år.

“Vores medlemmer af ARoS27 kommer gratis ind sammen med en ledsager, og alle andre har mulighed for at købe billet i døren. Har man lyst til at komme igen, kan man også opgradere sin billet til et årskort på dagen,” siger Bettina Bach Nielsen.

ARoS Kunstbar finder sted fredag den 16. september kl. 20-22 og koster 90 kroner for ikke-medlemmer.