Er du vild i køkkenet? Ny deleplatform søger Aarhus’ sejeste amatørkokke

Den nye deleplatform Dinnerboost søger lige nu aarhusianske amatørkokke, der vil tjene penge på at skabe unikke spiseoplevelser i deres eget hjem.

Forestil dig at tjene penge på at lave lækker mad hjemme hos dig selv – og samtidig møde nye, spændende mennesker. Det bliver virkeligheden med den kommende deleplatform Dinnerboost, der lanceres til september 2018. Platformen gør det muligt for danske amatørkokke at sælge billetter til private spiseoplevelser i deres eget hjem.

Dinnerboost er det nyeste skud på stammen af deleplatforme som Airbnb, Gomore og Uber. Forventningen er både, at turister og lokale i Aarhus vil benytte platformen som alternativ til traditionelle restaurantbesøg.

Madglade værter søges
Lige nu søger platformen værter, og det kræver ikke nogen kokkeuddannelse at være med. De eneste krav er, at man brænder for at lave mad, kan være vært for 3-10 spisearrangementer om året og har faciliteter til, at mindst 6 personer kan spise ad gangen.

Dinnerboost er for alle, uanset om man vil kokkerere den store gourmetmenu til 10 personer eller lave en simregryde til 6 personer. Det vigtigste er, at man har lyst til at møde nye mennesker i privat regi og gøre verden større over et måltid mad.

Værter bestemmer prisen
Dinnerboost står for at markedsføre værternes middage, og gæsterne betaler til værten forud for middagen. Værten bestemmer selv deltagerprisen, og prisen kan være fra 149-499 kroner per person alt afhængig af menuen. Gæsterne tager selv drikkevarer med.

Som vært skal man naturligvis overholde Fødevarestyrelsens regler for fødevarehygiejne, og alle DinnerBoost-værter bliver klædt på til at sikre en høj køkkenhygiejne. Reglerne er, at man som privatperson må afholde op til 10 middage i privat regi om året.

Vil du være en af værterne hos Dinnerboost i Aarhus? Så send hurtigst muligt nogle ord om dig selv og et forslag til en menu i dit hjem til info@dinnerboost.com. Platformen lanceres i september 2018.