Vil være Airbnb for mad: Dinnerboost satser på unikke spiseoplevelser

Hjemmesiden Dinnerboost vil gøre det muligt for danske madelskere at mødes i private hjem, hvor værten står for maden.

Er du på jagt efter nye, unikke spiseoplevelser? Så skal du fra september 2018 prøve den nye deleplatform Dinnerboost, som gør det muligt for danske amatørkokke at sælge billetter til private spiseoplevelser i deres eget hjem.

Ambitionen er at skabe en ramme, hvor mennesker kan mødes og skabe nye relationer over et måltid mad. Værterne på Dinnerboost er alle madelskere, der brænder for at lave mad, og menuen kan bestå af alt fra 3-5 retter.

Læs mere om Dinnerboost her

Aarhusianske værter søges
Gæsterne køber billet til middagen på forhånd, og prisen kan være fra 149-499 kroner per person alt afhængig af menuen. Som gæst tager man selv drikkevarer med.

Værterne skal naturligvis overholde Fødevarestyrelsens regler for fødevarehygiejne, og alle Dinnerboost-værter bliver klædt på til at sikre en høj køkkenhygiejne. Reglerne er, at man som privatperson må afholde op til 10 middage i privat regi om året.

Vil du være en af værterne hos Dinnerboost i Aarhus, når platformen lanceres i september 2018? Så send nogle ord om dig selv og et forslag til en menu, du gerne vil tilbyde i dit eget hjem, til info@dinnerboost.com.

Læs mere om Dinnerboost her