DiningSix

Nytårsmenuen 2018: DiningSix sørger for en vellykket nytårsfest

Annonce

Alle ønsker sig en nytårsfest, som gæsterne sent vil glemme. Men føler du dig allerede nu en smule stresset over alt, der skal planlægges til årets sidste fest? Fortvivl ej! DiningSix står nemlig klar med dette års nytårsmenu.

For mange er nytårsaften årets fest, og man kan blive helt udmattet af at tænke på alle de forberedelser, det medfører. Men det er der råd for, når DiningSix nu præsenterer årets nytårsmenu, som kan bestilles ud af huset.

Nytårsmenuen består af tre lækkert sammensatte retter, der rummer alt, hvad årets sidste aften bør indeholde: Nytårsfisk, okse & chokolade. DiningSix står bag restaurantkoncepterne KöD, Basso, Slap Af & Klokken, og med i alt 7 restauranter i Aarhus og København er DiningSix dit kvalitetsstempel, når du skal invitere gæster på en festlig nytårsmiddag.

Bestil Nytårsmenuen 2018

NYTÅRSMENUEN 2018

Forret
Cremet bisque på jomfruhummer med smørporcheret nytårsfisk, grøntsager fra Lammefjorden, crumble på rug samt urteolie med kaffir

Hovedret
Langtidstilberedt okse fra Uruguay med rosmarin & havsalt, kartoffelgratin med hvidløg & urter samt kraftig sauce på svampe & okse. Hertil variation af syltede bær, grillede borettane løg i balsamico samt blød gulerodspuré

Dessert
Kraftig fransk chokoladekage med luftig polynesisk vaniljecreme, hvidt chokoladerør, kagecrumble med farin samt syrlig hindbærkompot

* Nytårsmenuen kan også bestilles i en vegetarisk udgave

Menuen kan tilberedes og anrettes af alle og efter blot nem og kort tilberedning er maden klar til servering. Så alt, du skal sørge for, er at hygge om dine gæster og nyde årets mest festlige aften.

Se præsentationsvideo af menuen

Udover den 3-retters nytårsmenu tilbyder DiningSix også NytårPlus; en sammensat tillægspakke, der sætter prikken over i’et. NytårPlus består af både kuvertbrød, Nytår Blinis som snacks, kransekage samt natmad i form af en oste- & pølseanretning med diverse tilbehør, pestos og tapenader.

Lad DiningSix stå for maden; så er du sikret en både smagfuld og vellykket afslutning på det gamle år og en god start på det nye.

Bestil Nytårsmenuen 2018