Nytårsmenuen 2018 fra DiningSix

Annonce

Lad DiningSix stå for årets nytårsmiddag. Med i alt 7 restauranter i Aarhus og København er DiningSix dit kvalitetsstempel, når du skal invitere gæster til nytårsfest. Vi står for det hele – du skal blot servere!

Nytårsmenuen 2018 fra DiningSix tager form som en lækker 3-retters menu bestående af både nytårsfisk, okse & chokolade. Efter nem og kort tilberedning er maden klar til servering, så alt du skal sørge for er at hygge om dine gæster og nyde årets mest festlige aften. Udover nytårsmenuen er det muligt at tilkøbe vores tillægspakke, NytårPlus. NytårPlus indeholder både kuvertbrød, snacks, kransekage og natmad; perfekt til den fuldendte nytårsaften!

Bestil Nytårsmenuen 2018

Menuen kan tilberedes og anrettes af alle, og efter en nem og kort tilberedning er maden klar til servering. Så alt, du skal sørge for, er, at hygge om dine gæster og nyde årets mest festlige aften. Lad DiningSix stå for maden; så er du sikret en både smagfuld og vellykket afslutning på det gamle år og en god start på det nye.

Se præsentationsvideo af menuen
Bestil Nytårsmenuen 2018


DiningSix står bag restaurantkoncepterne KöD, Basso, Slap Af & Klokken, og med i alt 7 restauranter i Aarhus og København er DiningSix dit kvalitetsstempel, når du skal invitere gæster på en festlig nytårsmiddag:

DiningSix: www.diningsix.dk
KôD: www.restaurantkoed.dk
Basso: www.basso.dk
Slap Af: www.slapaf.nu
Klokken: www.restaurantklokken.dk