Foto: Det Grønne Hjørne

Kendt buffet-restaurant drejer nøglen om

Populært spisested med SU-venlige priser lukker og slukker.

Efter 23 år på adressen har buffetrestauranten Det Grønne Hjørne på hjørnet af Frederiksgade og J.M. Mørks Gade i Aarhus haft åbent for sidste gang. Det skriver indehaverne Akbar og Sadegh på Facebook, hvor de beklager beslutningen om lukningen af det populære spisested.

“Det er med lige dele glæde og vemod, vi kan fortælle, at Det Grønne Hjørne lukker. For 23 år siden, da vi var unge mænd, overtog vi ”Kræmmeren”, som det hed dengang og byggede vores restaurant. I over 20 år har vi haft Det Grønne Hjørne, og nu er det på tide, at vi prøver noget nyt,” skriver ejerne på Facebook.

Takker kunderne
Det fremgår ikke af opslaget, hvilke nye planer de to ejere har for fremtiden. Ejerparret slutter med en stor tak til de mange kunder, der har besøgt stedet gennem mange år.

“En kæmpe tak skal lyde til alle jer gæster, der i årenes løb har været forbi. Mange er kommet igen og igen. Som restauratører er det fantastisk at få lov til at være en lille del af så mange menneskers liv og alene det at kunne kalde nogle for ”stamgæster” er noget ganske særligt,” lyder meldingen.