Foto: Pixabay.

Lækkert: Arabisk dessertbutik er åbnet i Aarhus

Dessertbutikken Kweider Sweets er åbnet i Holme.

Kagebutikken Kweider Sweets var oprindeligt en familievirksomhed i Syrien, men da krigen brød ud i landet i 2011, måtte Abdo Kweider flygte til Danmark. Nu har han åbnet en butik, der sælger baklava og andre arabiske desserter på Holme Byvej 21. Det skriver Lokalavisen Aarhus.

“Det ville selvfølgelig være nemmere for mig i forhold til sproget, hvis min forretning lå i Brabrand eller Gellerup, fordi kunderne kender vores produkter. Men danskerne kan godt lide at prøve noget nyt, så jeg håber, at de vil komme forbi og smage,” siger Abdo Kweider, som er indehaver af Kweider Sweets til Lokalavisen Aarhus.

Indehaveren Abdo Kweider håber på, at Kweider Sweets i Holme bliver en succes, og han ønsker i fremtiden at åbne flere butikker i Danmark.

“Jeg glemmer aldrig, at min bedstefar og min far startede Kweider op fra ingenting og gjorde det til en stor virksomhed. Jeg vil gøre det samme her i Danmark. Jeg starter småt i Holme, og forhåbentligt kan det vokse sig større. Ligesom min familie gjorde det i Syrien,” fortæller Abdo Kweider til Lokalavisen Aarhus.