Gorm's

Pizza i børnehøjde: Gorm’s inviterer børnene indenfor i Jægergårdsgade

Gorm’s på Jægergårdsgade 6 inviterer børn til at designe deres egen pizza i uge 42.

Efterårsferien er over os, og det er tid til kvalitetstid med familien. Har du endnu ikke planlagt noget, så kan I besøge Gorm’s, der inviterer børn til at designe deres egen pizza i uge 42.

”Det er vigtigt for os, at børn lærer at smage på maden og prøver at lege med de forskellige smage, så de får øjnene op for, at en pizza er mere end blot tomat, skinke og ost,” siger medejer og stifter af Gorm’s, Gorm Wisweh i en pressemeddelelse.

Børnene kan designe deres egen pizza til 60 kroner, og tilbuddet gælder fra i dag mandag den 15. oktober til søndag den 21. oktober, og det er for børn under 12 år.

Barnlig nysgerrighed
Pizzaen får en base af tomat og mozzarella, og dit barn må vælge op til 3 øvrige ingredienser ud af i alt 14 spændende råvarer, før de til sidst kan navngive pizzaen.

”Børn kan lide meget mere, end deres forældre tror, og nu giver vi dem mulighed for at udforske deres gastronomiske nysgerrighed ved at designe pizzaer, du normalvis ikke finder på børne-menukort,” fortæller Gorm Wisweh i en pressemeddelelse.

Gorm’s har åbent alle dage i ugen, og du finder mere information om restauranten her.