Mums: Den Lille Kro inviterer til en aften med vildt

Mums: Den Lille Kro inviterer til en aften med vildt

af -
Foto: Den Lille Kro.

Fredag den 3., lørdag den 4. og søndag den 5. november kan du komme til “Krofatters vildtaften” hos Den Lille Kro i Nørre Allé. 

Sæsonen for vildt er godt i gang – og hurra for det!

Det er restauranten Den Lille Kro på Nørre Allé tydeligvis også begejstrede for. Restauranten inviterer nemlig til vildtaften den 3., 4. og 5. november med en tre-retters menu, hvor både forret og hovedret er baseret på vildt.

Det koster bare 333 kroner at spise med til “Krofatters vildtaften“, hvor forretten består af en vildt-consommé med dådyrkølle, tørrede svampe og urter, mens du til hovedret får helstegt krondyrsfilet med confiteret fasan, efterårets svampe, waldorfsalat, æbler og en vildtsauce.

Aftenens sidste ret forlader dog vildt-temaet, og du skal i stedet slutte af med tre slags oste med syltede nødder og rødvinskogte svesker.

Du kan reservere bord til en af vildtaftenerne her.

Amalie Maindal Nielsen
Skribent på Smag Aarhus. Kan bedst lide at lave tøm køleskabet-mad og er lidt for god til at finde lejligheder til hverdagsvin. Hvis jeg kun måtte bruge mine penge på én ting, ville det være restaurantoplevelser. Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.