RESTAURANT En aarhusiansk restaurant med klassisk dansk mad på menuen er gæsternes klare favorit i Østjylland, viser ny opgørelse. Erfarent personale er ifølge ejeren årsagen.
Af Mikkel. T. Krogh
Den Lille Kro på hjørnet af Nørre Allé og Grønnegade spurter ind på en klar førsteplads i en opgørelse over mere end 2.300 gæsters anmeldelser af 32 østjyske restauranter i september fra portalen Dinnerbooking. Ifølge restauranten skyldes de gode gæsteanmeldelser især ansættelser af erfarne medarbejdere.
”Vi har haft rigtig stort fokus på at få ro i restauranten og få en stabil medarbejderstab. Vi har fået nogle meget kompetente medarbejdere, der har masser af erfaring, og som er fokuserede. Det kan unge ansatte selvfølgelig også være, men nogle gange har man lidt mere hovedet under armen, når man er ung,” siger restauratør Daniel Busch Hansen i en pressemeddelelse.
Den Lille Kro har siden åbningen satset på klassiske danske retter og får snart en lillesøster i form af madbodegaen Krofatters Mad & Ølbar, der åbner i Guldsmedgade den 4. november.
På andenpladsen i opgørelsen kommer den anmelderroste Fru Møllers Restaurant syd for Odder, mens Kochbrødrenes Frøken Koch, der ligeledes har klassisk dansk mad på menukortet, scorer tredjepladsen.
Opgørelsen er baseret på 2.318 anmeldelser af 32 østjyske restauranter, der benytter Dinnerbooking. Systemet fungerer ved, at gæsten efter besøget får tilsendt et spørgeskema, hvor han eller hun kan vurdere mad, betjening, stemning, værdi for pengene og give en samlet vurdering af restauranten.
Læs artikel: Ny madbodega i Guldsmedgade
Læs artikel: Kultbryggeri åbner bar i Aarhus
Læs guide: 5 fremragende ølbarer i Aarhus
Foto: Den Lille Kro