Den Lille Kro

ANNONCE

Traditionel dansk mad i hjertet af Aarhus

Det klassiske danske køkken bliver elsket
og æret i hjertet af Aarhus. Blandt malerier, bornholmerur og snapseglas på bordene har du som gæst til frokost og aften mulighed for at nyde det bedste fra danske madtraditioner. Den Lille Kro på Nørre Alle byder med hvid dug og lys på bordene velkommen til et spisested, hvor service og kvalitet er i top.

Maden er hjemmelavet, og det gælder selv de syltede asier, sennep og Krofatters hotdog. Vi har sågar vores egen øl på vores i forvejen omfangsrige ølkort.

Til frokost kan man vælge smørrebrød eller klassiske danske retter som pariserbøf og stjerneskud. Man kan også vælge en helt dansk frokost med sild, tartelet, flæskesteg og meget mere.

Til aften er der igen på fokus på danske klassikere. Tarteletter og rejecocktail er blandt forretterne, og til hovedret er der blandt andet wienerschnitzel, stegt flæsk ad libitum og den klassiske krogryde at vælge imellem. Den danske mad går aldrig af mode, og skal man finde ind til noget af det ægte og særlige ved de danske retter, så er Den Lille Kro i Aarhus ikke til at komme udenom.

Nørre Allé 55
8000 Aarhus C
Tlf. +45 8686 4441

Åbningstider:
Mandag-torsdag klokken 12-22.
Fredag-lørdag klokken 12-24.
Søndag klokken 12-22.
Book online på www.denlillekro.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

De bedste hilsner
Den Lille Kro

Besøg vores hjemmeside
Besøg vores Facebook
Se vores menukort