Den ”ælte-i-ælte” – Lagkagehuset fejrer bagerens fødselsdag med to nyheder

De to nye brød kommer ud på bagerens uofficielle fødselsdag, den 11.11, og Lagkagehuset glæder sig til at præsentere dem.

Okay, din lokale bager har næppe fødselsdag den 11.11, som vittigheden ellers siger. Det stopper dog ikke Lagkagehuset i at fejre dagen. Det gør de med hele to nye brød, som skal få folks mundvand til at løbe.

Læs også: ’Øhop’ til tilbudspris

På torsdag den 11.11 lancerer de derfor et helt nyt groft franskbrød og et emmerbrød.  

Det grove franskbrød er et rustikt formbrød med en saftig krumme og sprød skorpe. Brødet er bagt på Tipo 00 mel, hvedemel, ølandshvede og hvedekerner efter samme håndværksmæssige principper som Lagkagehusets populære batardbrød.

Emmerbrødet er mørkt og saftigt med en karakteristisk, nøddeagtig smag med diskrete noter af honning. Brødet er bagt på hvedemel og fuldkornsemmer, som er en gammel urhvede på linje med øland. Et karakterfuldt brød med et let bid, der også gør det velegnet som sandwichbrød.

Smørrebrød

Se alle