Foto: Deal.dk.

Så er det nu: Havnens Perle dumper prisen på bøfsandwich

SPONSORERET Grillbaren Havnens Perle lokker i samarbejde med dealsitet Deal.dk med to bøfsandwiches og en stor omgang pommes frites til bare 99 kroner. 

Er vinterkulden ved at trænge ind under huden på dig, har vi kuren til dig her: Hop ind på grillbaren Havnens Perle på Dagmar Petersens Gade 10 og sæt kniv og gaffel i en ordentlig omgang bøfsandwich!

Er det noget for dig, er der gode nyheder: Havnens Perle giver nemlig i samarbejde med dealsitet Deal.dk rabatpris på hele to bøfsandwiches og en stor omgang pommes frites til bare 99 kroner – det er 42 procent billigere end normalt!

Bøfsandwichen hos Havnens Perle er vel at mærke ikke hvilken som helst bøfsandwich. Den blev i 2014 kåret til at være Danmarks bedste af sin slags af anmelderkorpset “De Brune Ridere”, der rejser landet for at finde Danmarks bedste bøfsandwich.

Køb menutilbuddet her

Lige efter bogen
Bøfsandwichen hos grillbaren er lavet lige efter bogen: En klassisk burgerbolle med rødbeder, en hjemmelavet hakkebøf, sennep, remoulade, ketchup, hjemmesyltede agurker, tre slags løg – rå, ristede og hjemmelavede bløde log – og så selvfølgelig masser af sovs!

Du kan købe et værdibevis til menutilbuddet til og med onsdag den 6. december. Når værdibeviset er i hus, skal det bruges senest tirsdag den 30. januar 2018, og du skal huske at have et udprintet eksemplar af værdibeviset med dig, når du vil gøre brug af det.

Værdibeviset kan ikke bruges den 24., 25., 26., og 31. december og den 1. januar samt på søndage.

Køb menutilbuddet her 

Se en video af, hvordan bøfsandwichen laves, her: