ANNONCE: Restaurant Himmel & Hav ved Odder byder lige nu på velsmagende brunch med bobler til blot 185 kroner.

Kunne du tænke dig en portion pandekager med honning? Eller hvad med dampede muslinger med aioli eller anderilette med rosmarin?

Så skal du kigge forbi Restaurant Himmel & Hav ved Kysing Strand øst for Odder. Restauranten kører lige nu et skarpt tilbud på en lækker mokost for 185 kroner. Normalprisen er 300 kroner, så du sparer med andre ord 38 procent.

Mokost dækker over en blanding af morgenmad og frokost og er for alle, der ynder at give sig god tid til at nyde maden, elsker at hylde formiddagstimerne og ønsker en mættende start på dagen.

Køb mokost til rabatpris på Restaurant Himmel & Hav

Skiftende menu
Hvad der præcist er på brunchmenuen, skifter med årstiden, udbud og kreativitet. Det kunne eksempelvis være en grønkålstimbale med bacon, gedepølse fra Tunø med tapenade, unghane med syltede rødløg, hjemmerøget skinke eller danske oste med chutney. Maden er altid lavet af økologiske og lokale råvarer.

Til maden bliver der også serveret kaffe, te og æblemost samt et dejligt glas bobler. For at få mokosten til 185 kroner skal I købe værdibeviset senest den 12. april. Værdibeviset kan indløses lørdage og søndage fra den 7. april til og med den 27. maj 2018. Restaurant Himmel & Hav holder til på adressen Kystvejen 200 i Odder.

Køb mokost til rabatpris på Restaurant Himmel & Hav