Foto: Hotel Fuglsøcentret.

Vildt tilbud: Spar 47 procent på miniferie i Mols Bjerge

SPONSORERET INDHOLD: Nu kan du købe en miniferie med to overnatninger på Hotel Fuglsøcentret midt i Mols Bjerge til bare 699 kroner per person – det er tæt på halv pris. 

Trænger I til et pusterum efter en lang december, er en miniferie i de skønne Mols Bjerge et godt bud. Hotel Fuglsøcentret i Mols bjerge tilbyder lige nu i samarbejde med dealsitet Deal.dk et ophold med to overnatninger til rørende 699 kroner per person – det er 47 procent billigere end normalt.

Opholdet er den perfekte pause fra hverdagen, hvor I kan spise dig mæt i morgen- og aftenbuffeter, der er lavet af hotellets kompetente kokke. Mellem måltiderne kan I eksempelvis tage en tur på hotellets ni-huls naturgolfbane.

Køb miniferie til rabatpris på Hotel Fuglsøcentret her

Gratis sportaktiviteter
Under opholdet har I mulighed for at benytte jer af hotellets mange indendørs og udendørs sportsaktiviteter, og vil I hellere slappe af på sengen til en god film, er der også gratis internet på værelset.

Deal naturgolf fuglsøcentret

Værdibeviset gælder for én person i et delt dobbeltværelse. For at kunne gøre brug af tilbuddet, skal I altså købe mindst to værdibeviser, så I sammen kan dele et dobbeltværelse. Vil du hellere afsted alene, koster det 250 kroner ekstra per ophold.

Nyder I miniferien så meget, at I vil forlænge den, koster det 550 kroner ekstra per nat per person – og så får I også morgenmadsbuffeten med i prisen.

Køb miniferie til rabatpris på Hotel Fuglsøcentret her

Miniferie under juletræet
Værdibeviset kan købes indtil søndag den 24. december, så du kan stadig nå at få sneget en miniferie ind under juletræet, hvis du mangler en gave til din bede halvdel.

Miniferien skal afholdes inden den 30. juni 2018, og planlægger I jeres miniferie fra 4. januar til den 30. april, kan I checke ind på Hotel Fuglsøcentret om torsdagen, mens I kan checke ind fra mandag til torsdag, hvis I ankommer i perioden fra den 31. april til den 30. juni.

Køb miniferie til rabatpris på Hotel Fuglsøcentret her