Foto: Dansk Kaffeshow

Danmarks største kaffeshow til Aarhus

Vild med kaffe? Så skal du kigge forbi Centralværkstedet i denne weekend.

I weekenden den 20-22. januar er der kaffe for alle pengene, når årets største kaffebegivenhed Dansk Kaffeshow 2017 afholdes i Centralværkstedet i Aarhus.

Dansk Kaffeshow er en forbruger- og branchemesse, som samler professionelle og helt almindelige kaffeelskende forbrugere til tre dage fulde med udstillinger, smagsprøver og spændende konkurrencer for både professionelle og amatører.

Masser af kaffe
“Her er rig mulighed for at smage kaffe af høj kvalitet samt at udforske markedet indenfor specialkaffe og alle typer af brygudstyr til hjemmet. Samtidig vil man alle dage kunne følge de forskellige konkurrencer på den store scene,” siger arrangør Mads-Ole Bak.

Konkurrencerne er blandt andet inden for brygning af sort kaffe, kaffesmagning, barista samt en konkurrence for hjemmebaristaer. Dansk Kaffeshow er arrangeret i samarbejde mellem Danmarks største kaffeforum EspressoBar.dk og kaffeorganisationen SCAE Danmark. Sidste år blev Dansk Kaffeshow besøgt af 1.500 gæster.

Der er åbent for alle på følgende åbningstider: Fredag kl. 12-18, lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 10-16. En dagsbillet koster 60 kroner, og en partout-billet til alle tre dage koster 160 kroner. Børn under 14 år har gratis adgang.