Foto: Pixabay.

Pizza og pasta: Ny madbod på Aarhus Central Food Market

Dall’ Italia er Aarhus Central Food Markets nyeste italienske madbod, og her får du ægte, italienske pizze og pasta.

Til dig, der søger autentiske, italienske madoplevelser, er der nu endnu et spisested, du bør skrive på listen. Det italienske spisested Dall’ Italia er nemlig åbnet på Aarhus Central Food Market på Skt. Knuds Torv.

På menukortet finder du et væld af klassiske italienske retter som pizza, pasta og tiramisu og selvfølgelig god, italiensk kaffe.

Italiensk velsmag
“Vi laver ikke slaskede fastfood-pizzaer eller pasta med købesovs. Vi laver vores retter fra bunden med kvalitetsråvarer og masser af kærlighed til det klassiske italienske køkken,” siger medejer af Dall’ Italia, Claus Broberg, til Århus Stiftstidende og fortsætter:

“En pizza kan være et af verdens bedste måltider, når det gøres godt. Vi er bange for, at folk helt har glemt, hvordan en rigtig pizza skal smage. Derfor vil vi gerne forkæle århusianerne med en god omgang ægte italiensk velsmag.”

Pizzaerne hos Dall’ Italia koster mellem 80 og 120 kroner, og pastaretter som carbonara og al ragú får du for 100 kroner. Du kan desuden få alle retterne som takeaway både til afhentning og levering.

Buon appetito!