Foto: Lavi Perchik, unsplash.com

Croquis og cava: Nu kan du komme til online smagning og tegning

Hiv den lille boble hjem i stuen og kom med, når der er online cavasmagning og croquis-tegning sidst i april.

Der er lagt op til en hyggelig aften, hvor både sanserne og kreativiteten bliver sat i spil, når BARe Vin og Club Curious inviterer til online cavasmagning og croquis lørdag d. 24. april.

Croquis er den klassiske tegnekunst, hvor man tegner ud fra en nøgenmodel. Cava er lækre bobler, der passer perfekt til.

Undervejs vil der blive lavet forskellige tegne øvelser ud fra modellens positioner, ligesom der vil blive smagt på cavaen, der (måske) vil hjælpe kreativiteten ekstra på vej.   

Foto: BARevin

Eventet kommer til at forgå online via Zoom. Det er anden gang, Club Curious afholder online croquis og har efter første gang fået mod på mere.

”Man kunne være bekymret for om det er muligt at få skygger, kroppens former og facetter med over en skærm, men det synes jeg lykkes rigtig godt sidst. Og vi har fået rigtig mange gode tilbagemeldinger. Derfor har vi også fået mod på endnu mere,” fortæller Anja Villumsen Oxager fra Club Curious.

Alle kan være med

Arrangørerne lægger stor vægt på, at alle kan være med, uanset om du har tegnet før eller ej. Der er ikke tale om en traditionel croquis session, hvor man sidder stift og tegner flere timer. Her vil du blive hjulpet på vej med øvelser og benspænd undervejs. Og så vil der også løbende blive smagt på boblerne og fortalt om dem, så stemningen vil være meget afslappet. 

Når du køber billet til eventet, modtager du desuden et tegne-kit med forskelligt papir, farverige akvarelkridt, en blyant, en pose nødder og en flaske cava. Det eneste du skal sørge for er at logge på.  Du kan bestille din Croquis og Cava billet online på BARevins hjemmeside.

Billet inklusiv tegnekit, nødder og en flaske cava koster 250 kroner. Arrangementet er lørdag d. 24. april fra 16:30 til ca. 19:00.

“Jeg er mere end tosset med croissanter, og der er efterhånden flere steder i byen, der bager en virkelig god version af den franske fristelse.”

Louise Sejr Højmark, Redaktør