Foto: PR.

Halv pris, når AGF vinder: Aarhus-restaurant lancerer ny burger

Nu kan du få en særlig Aarhus-burger med rabat, når byens fodboldhold AGF vinder en kamp. 

Hvordan fejrer du en AGF-sejr? Nu er der mulighed for at sætte tænderne i en ny Aarhus-burger, når byens fodboldhold vinder en kamp. Cock’s & Cows ved Åboulevarden 9 har nemlig lanceret en ny burgerkampagne, hvor du kan købe den nye Aarhus-burger med rabat, hvis AGF løber med sejren.

Kampagnen hedder “Kasser gir Burger,” og vinder AGF en kamp, får du burgeren til halv pris, både på selve kampdagen og dagen efter. I tilfælde af uafgjort eller nederlag bliver der skåret 10 procent af prisen for hvert mål, AGF scorer.

“Vi er da godt klar over, at det her er et ambitiøst projekt, men vi er her ikke bare for at drive en forretning. Vi vil give noget til byen og være en del af lokalsamfundet, og det her er vores måde at gøre det på,” siger partner hos Cock’s & Cows Lasse Wiwe i en pressemeddelelse.

Samarbejde med AGF-stjerne
Den nye Aarhus-burger er skabt i et samarbejde med tidligere AGF- og landsholdsspiller Martin Jørgensen, som har været med til at udvikle og sammensætte burgeren.

“Jeg vil ikke sige, at jeg slog til med det samme. Det var vigtigt for mig, at det ikke bare var et reklamefremstød, for så var jeg ikke gået med. Efter at have talt med Lasse over flere omgange, stod det klart, at Cock’s & Cows stod med et reelt ønske om at samle byen og give noget til Aarhus, og det vil jeg gerne stille mig bag. Og så har det været sjovt at udvikle burgeren, som jeg i al beskedenhed synes er vellykket,” fortæller Martin Jørgensen i en pressemeddelelse.

Aarhus-burgeren består af oksebøf, parmaskinke, parmesan, tomatsauce, pesto og rucola.