Muslingesuppe og svinenakke: Vær med til fællesspisning på Nørre Allé i Festugen

Muslingesuppe og svinenakke: Vær med til fællesspisning på Nørre Allé i Festugen

af -
Billede fra et Cluster Square-arrangement under Festugen 2016. Foto: Culture Works.

Culture Works og Frederiksgade42 inviterer til fællesspisning på Nørre Allé en række dage i Festugen. 

Vil du fejre den kommende Aarhus Festuge med en god gang mad og hygge? Så skal du møde op på Nørre Allé 23K den 25., 26. og 27. august eller 1. og 2. september. Her afholder PR- og eventdesignbureauet Culture Works nemlig fællesspisning.

På menuen er der muslingesuppe med fennikel og limeblade, braisseret svinenakkefilet med teriyaki, wasabi-coleslaw samt kernesalat med græskar og krydderolie.

Det koster 65 kroner at spise med, og maden serveres klokken 18.30 hos ungdomskirken UngK på Nørre Allé. Dørene og baren åbner dog allerede klokken 17.30.

Vil hylde byens kreative fællesskaber
Det er den nordisk/asiatiske restaurant Frederiksgade 42, der står bag maden til fællesspisningen.

“Frederiksgade 42 er mere end bare en restaurant. De står for kvalitet, gode råvarer, bæredygtig
madlavning og hele fællesskabet omkring mad, som jo er et cluster i sig selv. De bringer mere end
street food, de bringer gadegastronomi,” siger Head of Communications i Culture Works Mads Severinsen.

Fællesspisningen er en del af projektet Cluster Square x Aarhus Festuge, som vil hylde byens kreative fællesskaber. På Klostertorvet under Festugen vil der derfor blandt andet være fokus på mad med aktører som Arla Unika, Njord Gin, Stauning Whisky og Frederiksgade42.

Louise Højmark
Redaktør. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik og har en svaghed for god kaffe, croissanter og flæskesteg med det hele.