Arkivfoto: Pixabay.

Perfekt kombination: Nyt pizza-sted byder også på bobler

Classic Pizza i Jacobs BarBQ’s gamle lokaler får også champagne på kortet. 

Prisvindende pizza og perlende bobler – lyder det som noget for dig? Så kan du godt begynde at glæde dig til august, hvor den finske pizzakæde Classic Pizza Restaurant åbner sin første, danske restaurant på Vestergade 3 i Jacobs BarBQ’s gamle lokaler i Aarhus.

Den nye restaurant vil nemlig byde på både champagne og vin til gæsterne.

“Vi er ikke en fast-food restaurant. Folk skal komme herind for at slappe af i en hektisk hverdag. Det er vores job at forkæle kunderne med bobler og pizza,” siger Restaurant Business Director Tommi Aaltonen fra Classic Pizza Restaurant til hjemmesiden Colliers International.

Finlands bedste pizza
Classic Pizza Restaurant har blandt andet vundet prisen for Finlands bedste pizza i magasinet Food & Wine, og restauranten håber at kunne tage succesen med til Danmark.

“Vi vil rigtig gerne inddrage vores baggrund fra fine-dining restauranter, hvor vi vil føre de samme elementer og værdier videre i Classic Pizza Restaurant, men på et mere prisvenligt niveau. Der skal være plads til alle”, siger Tommi Aaltonen til Colliers International.

Michelin-samarbejde
Derudover har restauranten tidligere samarbejdet med Michelin-kokke, som har genopfundet forskellige pizzaer til Classic Pizza Restaurant.

“Den dobbelte Michelin-stjerne-kok Dani García har lavet ’Andalucia’ til os – en kold appetizer-pizza. Og vi har også inviteret flere danske kokke til at komme og samarbejde med os i Danmark,” siger Tommi Aaltonen til Colliers International.

Du kan læse mere om Classic Pizza Restaurant her.