Foto: Chido Mexican Grill.

50,- hele ugen: Takeaway lokker med stærke sommertilbud

Den populære mexicanske takeaway Chido Mexican Grill byder hver dag i hele uge 27 på en ny mexicansk ret til 50 kroner.

Hos Chido Mexican Grill i Mejlgade og på Frederiks Allé kan du hver dag i uge 27 få en udvalgt mexicansk ret på menukortet til 50 kroner. Det skriver takeawaykæden i en pressemeddelelse.

”Med sommersolen på plads og eksaminerne overstået for de mange studerende i Aarhus, synes vi, at det er oplagt at give vores trofaste gæster lidt lækkert her i sommervarmen. Derfor tilbyder vi hele ugen et nyt tilbud hver dag”, siger driftsdirektør i Chido Mexican Grill, Mathias Nyhuus

Tilbudsugen starter altså mandag den 1. juli og kører frem til søndag den 7. juli, og ugens tilbudsmenu lyder således:

  • Mandag byder på Fitness Bowl – Chido’s mest populære bowl med chipotle-marineret kylling, pico de gallo og handsmashed guacamole.
  • Tirsdag er der tilbud på Spicy Pork burrito, som blandt andet indeholder langtidsbraiseret mexicansk pulled pork og hot sauce.
  • Onsdag er Veggie-dag med valgfri burrito eller bowl. Man kan vælge imellem chipotle-marineret tofu, eller man kan gå med de traditionelle black beans og pinto bønner.
  • Torsdag byder på personalets favorit – Staff’s favorite med en kombi af en masse lækre sager som ølbraiseret barbacoa (oksekød), guacamole, barbeque, feta og knuste sprøde tortillachips.
  • Fredag hedder retten Holy Guacamole – Chido’s bestseller siden dag ét. Det er to gange handsmashed guacamole kombineret med chipotle marineret kylling.
  • Lørdag er der grillfest med El Barrio BBQ, som er ølbraiseret slow-cooked oksekød med barbeque og knuste chips.
  • Søndag slutter Chido tilbudsugen af med Nachorito, som efter sigende er den perfekte tømmermændskur. Cremet hjemmelavet quesosauce kombineret med kylling og masser af sprøde knuste chips.

Chido opfordrer til at bestille online for at undgå køen, men der kan naturligvis også bestilles i restauranterne. Du finder sommertilbudene i Chidos to afdelinger i Mejlgade 48A og Frederiks Allé 135. Du kan læse mere om Chido Mexican Grill og se menuen her.