TAKEAWAY Den mexikanske takeaway Chido lancerer ægte majstortillas, som kendes fra Mellemamerika.
I Danmark kender vi mest de bløde hvedetortillas fra supermarkedet, men i Mexico og Mellemamerika er bløde majstortillas mindst lige så udbredte. Det tager den populære takeaway Chido på Mejlgade nu konsekvensen af og lancerer majstortillas til stedets tacos.
”Majstortillas er en meget udbredt spise i Mexico og i Mellemamerika, og vi er glade for at have fået dem. De er bløde som de hvedetortillas, vi kender i Danmark, men de er lavet på majsmel. Derfor smager de forskelligt fra hvedetortillaerne, og deres konsistent er også lidt anderledes. Majstortillas er glutenfri, og derfor påstår nogle, at de er sundere end hvede,” siger Joanna Jackson fra Chido.
Majstortillas kommer til at indgå i menuen som et alternativ til hvedetortillas og kommer til at koste et tillæg på 5 kroner mere end normalprisen på 60-65 kroner. Chidos tacos med tortillas fås med bønner, pulled pork, langtidsstegt oksekød braiseret i øl og chipotle-marineret kylling plus diverse toppings.