Mexicansk spisested i Frederiks Allé tilbyder nu levering

Mexicansk spisested i Frederiks Allé tilbyder nu levering

af -
Foto: Chido Mexican Grill.

Det mexicanske spisested Chido Mexican Grill i Frederiks Allé tilbyder som noget nyt at bringe maden hjem til dig. 

Rammer taco-trangen dig altid på en af de dovne dage, er der nu gode nyheder.

Det mexicanske spisested Chido Mexican Grill på Frederiks Allé 135 tilbyder som noget nyt at bringe maden hjem til dig, så du slipper for at rejse dig fra den bløde sofa.

Du kan bestille maden online fra stedets hjemmeside, og køber du for mere end 300 kroner koster det dig ikke noget at få maden bragt ud.

Må bo fem kilometer væk
Køber du for under 150 kroner, koster det 59 kroner at få maden bragt ud, mens det koster 39 kroner at få det bragt ud, hvis du køber for mellem 151 og 299 kroner.

Der bliver kun bragt mad ud fra Chido Mexican Grill i Frederiks Allé, og du må ikke bo mere end fem kilometer fra lokalerne for at kunne få bragt ud.

Lige nu er det kun muligt for spisestedet at levere maden fra klokken 17 til 20.15, men Chido oplyser, at der arbejdes på højtryk for snart at kunne levere til frokost også.

Du kan læse mere om udbringningen her.

Amalie Maindal Nielsen
Skribent på Smag Aarhus. Kan bedst lide at lave tøm køleskabet-mad og er lidt for god til at finde lejligheder til hverdagsvin. Hvis jeg kun måtte bruge mine penge på én ting, ville det være restaurantoplevelser. Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.