Foto: ChiChi's.

Ny øko-juicebar er åbnet på Aarhus Ø

Hos den nye Chichi’s på Aarhus Ø er der øko-juice på menuen.

Skal din sommerdag have et friskt pust energi, så læg vejen forbi Irma Pedersens Gade 43 – i bunden af byggeriet AARhus – på Aarhus Ø. Her har en ny øko-juicebar ChiChi’s nemlig set dagens lys.

Bag baren står den 28-årige Rachid Ahmad Rachid, der selv har udviklet de forskellige juices på menukortet.

“Jeg har altid drømt om at have mit eget, og nu har jeg tjent penge nok til at kunne starte for mig selv. Det er jeg lykkelig over. Og jeg er vant til at arbejde rigtigt mange timer om ugen, sådan som man skal, når man vil opbygge sit helt eget. Og for mig er det en selvfølge, at alt skal være økologisk – Ø på Aarhus Ø,” udtaler Rachid Ahmad Rachid i en pressemeddelelse.

Wauw Me, Oprah!
En juice hos ChiChi’s koster 63 kroner, og du kan vælge mellem varianter som eksempelvis “Wauw Me” med æble, mango og passionsfrugt, “Oprah” med gulerod, rødbede, ingefær og lemon samt “Organic Bomb” med økologisk æble, spinat, kål. avocado, broccoli og citron.

ChiChi’s byder desuden på smoothies, bowls og forskelligt til den lille sult, for eksempel en sandwich med avocado, rugbrød med sød kartoffel, hummus og salat eller tacos med sød kartoffel, grønkål eller champignon.

ChiChi’s slog dørene op den 1. juli og har åbent mandag til fredag fra klokken 8.00 til 20.00.