Arkivfoto: Pixabay

Mobil pizzajoint med stenovn ruller ind i Aarhus

En mobil pizza-joint med italiensk stenovn indtager Aarhus.

Den 57-årige Michel Jespersen har i en årrække solgt is fra sin trailer “De 4 Istider” på markedet på Ingerslevs Boulevard hver onsdag og lørdag. Men nu supplerer den gartneruddannede ismand isen med pizza og starter en mobil pizzajoint i Aarhus.

Han har ombygget en hestetrailer og installeret en italiensk stenovn i den, og planen er at sælge pizza til torvedagene onsdag og lørdag på Ingerslevs Plads. Ovnen kan bage en pizza ved 450 grader på kun halvandet minut, og navnet bliver Chez Michel.

“Jeg har en rigtig fin isforretning, men den er noget følsom med vores ustabile sommervejr, så nu synes jeg, at det er tid til at prøve dette pizza-eventyr. Jeg glæder mig helt enormt til at komme i gang. Det er lidt et skørt projekt, men jeg er helt tryg ved konceptet,” siger Michel Jespersen til Lokalavisen Aarhus.

Studietur til Napoli
Inspirationen kommer blandt andet fra den italienske by Napoli, og planen er at have et meget begrænset antal pizzaer på menukortet.

“Min kone og jeg var på studietur i Napoli i efterårsferien, og et af de mest berømte pizzeriaer har to forskellige pizzaer, og folk stod i kø fra klokken 11 om formiddagen. Det handler om kvalitet og enkelthed. Jeg vil kæle for det og lege med forskellige råvarer,” siger Michel Jespersen til avisen.

Udover torvedage på Ingerslevs Boulevard er det også planen at rykke ud til arrangementer som studenterfester, natmad til bryllupper, konfirmationer og firmafester.