Foto: ChefMade.

Private dining er et hit hos aarhusianerne

Nye tal fra bookingportalen ChefMade.dk viser, at antallet af bookinger af kokke, der skal lave mad hos private i Aarhus, er steget med 651 procent det sidste halve år.

Hvad siger du til at få en Michelin-kok hjem i dit køkken, så han eller hun kan kreere en lækker menu til dig og dit middagselskab – såkaldt private dining?

Hvis du spørger aarhusianerne, er svaret et klart og tydeligt ja tak. Det sidste halve år er antallet af bookinger af kokke til private dining nemlig steget med mere end 650 procent.

Det viser nye tal fra bookingportalen ChefMade.dk, hvor du kan booke flere forskellige Aarhus-kokke til private dining.

En mere personlig oplevelse
Én af de kokke, du kan booke til at lave mad hjemme hos dig, er køkkenchef hos Michelin-restauranten Substans i Frederiksgade Rene Mammen.

“Man rammer folk på en helt anden måde. Folk er bare glade! Man har god tid til at snakke med folk, og det hele bliver mere personligt, når folk åbner deres hjem op,” fortæller Rene Mammen i en pressemeddelse.

Vil du gerne have Rene Mammen til at stå over gryderne hjemme i dit køkken, så koster det lige nu 1200 kroner per person for et selskab på mindst seks mennesker og med ni serveringer.

Du kan læse mere om, hvilke kokke der tilbyder private dining i Aarhus her.