Foto: Castenskiold.

Gourmetrestaurant ved Åen i Aarhus inviterer til nytårskur

Restaurant Castenskiold på Åboulevarden tager hul på 2018 ved at invitere til nytårskur med en 3-, 4- eller 5-retters menu fra den 12. til den 18. januar. 

Magnler du en god anledning til et lækkert restaurantbesøg? Så hjælper Restaurant Castenskiold på Åboulevarden 32 dig.

Restauranten inviterer nemlig til nytårskur fra fredag den 12. januar til torsdag den 18. januar, hvor du kan nyde en tre-, fire- eller fem-retters menu, der er lavet specielt til anledningen.

Menuens forret er kammuslinger med kål og peberrodsfløde, og mellemretten er en hummersalat med vafler. Til hovedret skal du have kalv med persillerod, jordskokker og brunet smør, og herefter er det tid til en ostetallerken, som restauranten kalder: “Den lille ost med trøflerne og pastaen.”

Nyrenoveret bar
Desserten er en tærte med æbler og chokoladesorbet, og du kan vælge en vinmenu til maden, uanset om du skal have tre, fire eller fem retter. Det koster 600 kroner for en tre-retters menu inklusiv vinmenu og 975 kroner, hvis du går all-in med en fem-retters og vinmenu.

Fredag den 12. januar er desuden årets første åbningsdag på Castenskiold, hvor restauranten præsenterer både en spritny bar og en helt ny menu, som du også kan prøve kræfter med, hvis du ikke er til nytårskur.

Du kan læse mere om Castenskiolds nytårskur her.