Foto: cashbackAPP

Aarhusiansk app giver dig cool cash i byens butikker

Appen cashbackAPP giver dig besparelser i en lang række aarhusianske butikker.

Forestil dig at gå på restaurant eller ind i en butik og få en kontant belønning på op til 20 procent af prisen, hver gang du handler. Det er virkeligheden med den aarhusianske app cashbackAPP, der har indgået aftale med en stribe af byens butikker og spisesteder om såkaldt cashback-belønning.

“Med appen får kunderne kontant belønning, når de handler i en række butikker, spisesteder og webshops. Medlemskabet kræver ikke et plastikkort, vouchers, kuponer eller en masse stempelhæfter i tegnebogen. Man skal blot downloade appen og tilkoble sit Dankort, så kører det helt automatisk,” siger direktør Nikolaj Veje Rasmussen.

Mere end 1.000 danske butikker, webshops og handlende er med i cashbackAPP. I Aarhus er blandt andet spisestederne Havnens Perle, Fredes Flyvende Tallerken, The Diner, Café Underground og Soya 2 med, ligesom takeawayportalen Hungry.dk og oplevelsessitet DuGlemmerDetAldrig er det.

Download cashbackAPP her

cashbackAPP holding iphone - lille

Direkte ind på Dankortet
Appen fungerer ved, at kunden betaler det fulde beløb i butikken, hvorefter kunden straks modtager en push-besked på mobilen med oplysning om cashback-belønningen, der går ind på kundens cashback-konto. Cashback-belønninger fra deltagende butikker kan senere udbetales til kundens bankkonto eller doneres til en god sag.

“Vi får stadig flere steder med på appen, og planen er i den kommende tid at få flere aarhusianske butikker og restauranter med. Samtidig kan man også få cashback-belønning på eksempelvis hotelovernatninger, autoreparationer, oplevelsesgaver og takeaway, og det kommer der helt sikkert også mere af,” siger Nikolaj Veje Rasmussen.

Som ny bruger får man 20 kroner i belønning som velkomstbonus, og mere end 20.000 danskere bruger allerede cashbackAPP. Udover spisesteder kan du i Aarhus få cashback-belønning hos alt fra fitness.dk og Racehall til Europcar og værkstedskæden QuickPot.

Download cashbackAPP her

Sponsoreret indlæg