Foto: Pixabay Images

Tillykke: Aarhusiansk café vinder pris

CAFÉ For tredje år i træk vinder aarhusiansk café pris i brugerafstemning.

I en stor afstemning har Lokalavisen Aarhus Vests læsere for tredje gang kåret den hyggelige Café Stedet som årets forretning i det vestlige Aarhus. Hele 1.426 stemmer har spisestedet, der åbnede i City Vest i 2013, hevet hjem i avisens afstemning.

“Jeg er overvældet og stolt. Det betyder alt at vinde igen. Det er et kæmpe skulderklap, og nu kan kunderne jo se, at når vi vinder for tredje år i træk, så må der være noget om det,” siger Lise Lotte Bidstrup til Lokalavisen Aarhus Vest.

Stemning vinder hjerter
På menuen hos Café Stedet finder du en række klassiske caféretter med et twist. Og ovenikøbet til gode priser. Hvad siger du for eksempel til en bearnaise-burger i økologisk græskar-gulerodsbolle til kun 95 kroner inklusiv fritter? Ifølge caféejeren skyldes sejren dog ikke kun maden.

“Vi kan se, at mange skriver god kundeservice og smilende personale, når de har stemt på os, og det betyder rigtigt meget, for det er noget, vi arbejder på at levere hver dag,” siger Lise Lotte Bidstrup.

Lokalavisen Aarhus Vests afstemning har løbet over ugerne 35-38, og læserne har kunnet give deres stemme på Facebook, på brev og på avisens hjemmeside.