Foto: Café Skovbrynet.

Café Skovbrynet på Dalgas Avenue lukker

Efter 3,5 år siger Café Skovbrynet farvel og tak fredag den 22. december.

Har du været glad for at kunne nyde en omgang brunch til bare 65 kroner hos Café Skovbrynet på Dalgas Avenua 54? Så er der dårlige nyheder i vente: Fredag den 22. december har caféen nemlig åbent for sidste gang.

Caféen er drevet af kokke- og cateringelever fra Aarhus Tech, der er i skolepraktik på caféen, hvis det ikke er lykkedes dem at finde en læreplads andre steder. I dag er der dog ikke længere behov for Café Skovbrynet som oplæringsted.

“Tiderne skifter, og der er nu mange flere lærepladser i virksomhederne end tidligere, så næsten alle elever får i dag en læreplads. Det er rigtig dejligt og betyder, at der ikke længere er brug for Cafe Skovbrynet som oplæringssted,” forklarer caféen i et opslag på Facebook.

Fortsætter på Café Folkestedet
Aarhus Tech står også bag Café Folkestedet på Carl Blochs Gade 28, og her vil du fortsat kunne spise dig mæt i eksempelvis en brunch til også bare 65 kroner.

Caféen har åbent alle hverdagen fra klokken 8 til 15. Ligesom hos Café Skovbrynet, er det også elever fra Aarhus Tech der, under supervision fra en uddannet kok, laver maden.

Aarhus Kommune overtager Café Skovbrynets lokaler på Dalgas Avenue efter den 22. december.