Foto: Philip Selmann.

Så er det sommer: Café Nero lokker med 5 lækre cocktails

ANNONCE Den italienske Café Nero i Skolegade giver her 5 bud på din sommercocktail.

Mix kreativitet, klassisk italiensk håndværk, stor spiritusviden og shake det med suveræn service, autentisk omgivelser og gode råvarer, og du får Café Nero i hjertet af Aarhus.

Den italienske restaurant og café, der ligger i Skolegade 5, giver her et bud på fem lækre cocktails, som du kan nyde i sommervarmen. Alle cocktails ved Café Nero koster 90 kroner, men torsdag, fredag og lørdag kan du få dem til 60 kroner. Skulle du blive sulten, mens du slubrer lækre cocktails, kan du også benytte dig af Café Neros menukort, der indeholder alt fra diverse antipasti til ægte italienske pizzaer. Salute!

Sommer på glas: Rosé Daggery
Rosé Daggery er en vaskeægte sommercocktail. Café Nero mixer rosévin, jordbær og blendede isterninger, hvilket giver en flot, lyserød sommercocktail. Med den i hånden kan du roligt læne dig tilbage og suge sommeren til dig i midten af Smilets By.

”Rosé er jo sommer i flydende form, og vores Rosé Daggery cocktail har lidt af friskheden fra vinen og sødmen fra jordbærrene. Det er en fantastisk blanding af lækre, italienske råvarer, og vores Rosé Daggery er en god smagsoplevelse, som du kan nyde i solen foran Café Nero,” siger ejer af Café Nero, Sam Dolatshahi.

Den italienske klassiker: Aperol Spritz
Fra én ægte sommercocktail til det næste skud på stammen. Aperol Spritz er for mange sommerdrink nummer et, og ligesom Café Nero er cocktailen også af italiensk afstamning. Ejer Sam Dolatshahi har som noget særligt benyttet hvidvin i stedet for bobler. Sammen med med Aperol og danskvand får du denne læskende og friske sommerdrink som resultat.

”Ligesom spaghetti carbonara og pizza margarita er Aperol Spritz en ægte, italiensk klassiker. Vores Aperol Spritz får en lidt mere tør smag fra hvidvinen, hvilket giver den et lækkert italiensk touch. Sammen med Aperolen får cocktailen en varm og orange sommerfarve,” siger Sam Dolatshahi.

Den maskuline: Espresso Martini
En cocktail behøver ikke at være rød eller orange for at være som skabt til sommer. Du kan nemlig også bestille Café Neros Espresso Martini, og den mørke cocktail tager afsæt i en cremet kaffesmag. Denne italienske vidunderkombination består af Kahlua, vodka, espresso og sirup med chokoladepuler strøget på toppen.

”Det her er en klassisk mandecocktail. Du får en italienske espresso, som er en lidt tung, men cremet kaffe. Kombinationen af sødmen og bitterheden gør Espresso Martinien perfekt til alle, som elsker kaffe, men som også har mod på at smage en sommerversion. Det er perfekt til en varm dag i solen,” mener Sam Dolatshahi.

Det italienske håndværk: Lemoncello Gin Fizz
Citronlikøren Lemoncello er et gammelt italiensk håndværk, hvorfor den selvfølgelig er en af ingredienserne i sommerhittet Lemoncello Gin Fizz. Den markante cocktail består udover Lemoncello også af gin, frisk citronskal, tonic og mynteblade.

”Lemoncello Gin Fizz er den eneste cocktail, vi har med gin. Den bliver lavet på friske citronskaller, så den indeholder ingen kunstige smagsforstærkere, og samtidigt opnår cocktailen en ekstrem friskhed. Vores Lemoncello Gin Fizz er til dem, som kan lide cosmopolitans og elsker gin. Denne cocktail kan helt sikkert sætte et positivt præg på din sommer,” siger Sam Dolatshahi.

Den eksotiske: Mojito Exotic
Du kender sikkert mojitoen, men har du prøvet den eksotiske version? Den knaldrøde Mojito Exotic får en ekstra sommertwist med den lækre kombination af jordbær og rom. Derudover tilsættes rørsukker, jordbærsirup og mynte, og tilsammen giver det Mojito Exotic. Hvis den ikke leder dine tanker hen mod sol og sommer, så er der ikke noget, der gør!

”Her får du virkeligt sommer for alle pengene. Mojito Exotic spiller bade på det sure og søde med mynte og lime kontra jordbær og sirup. Det er en af mine favoritter til en varm sommeraften, og du kan nemt glemme tiden, mens du nyder en Mojito Exotic og udsigten til det pulserende Aarhus,” fortæller Sam Dolatshahi.

Kulinarisk rundrejse i Italien
Begynder din mave at rumle og kalde på et måltid mad, så kan Café Nero også sagtens hjælpe. Restauranten er en autentisk italiensk café, hvilket selvfølgelig betyder, at du også kan komme på en kulinarisk rundtur i støvlelandet med et lækkert udvalg af italienske retter.

Du sammensætter et bræt efter din egen smag og kan vælge mellem forskellige antipasti og italienske specialiteter. Her finder du alt lige fra varme auberginer med mozzarella til risotto og marinerede tigerrejer.

Café Nero er en skjult perle, når det kommer til autentisk tyndbundede pizzaer. Du kan for eksempel vælge den italienske klassiker Prosciutti Funghi med frisk mozzarella og kogt skinke, eller den autentiske pizza Troflo med trøffelsalami og gorgonzola.

Du kan både få dem i almindelig størrelse, eller hvis du nyder dem til en cocktail, fås de også i en mindre version, som går perfekt som forret eller til at stille den lille sult.