Foto: Café Pustervig

Café Pustervig lancerer morgenmad til SU-venlige priser

Den populære Café Pustervig udvider nu med morgenmad hele ugen.

Morgenmad er den nye brunch. Eller i hvert fald er det en klar tendens, at stadig flere spisesteder i Aarhus tilbyder morgenmad. Det seneste skud på stammen er Café Pustervig på Pustervig Torv, der netop har lanceret et sammensæt-din-egen-morgenmad-koncept under overskriften “Morgenmad hele dagen” fra klokken 9 om morgenen.

“Vi har prøvet at lave et menukort, som henvender sig til et bredt publikum. Vi serverer ikke kun æg, pølse og bacon, men også et bredere udsnit af de klassiske, serveringer med frugt, grønt, grød og bagværk, som man selv sammensætter,” siger bestyrer Lars Keiding.

Til at betale
Prisen for morgenmad på det hyggelige torv lyder på 75 kroner for 3 retter, 115 kroner for 5 retter og 145 kroner for 7 retter.

“Vi arbejder hele tiden med at holde priserne nede, så det bliver tilgængeligt for alle. Det er meningen at vores gæster skal kunne få et nemt og sundt måltid hernede for under 100 kroner. For eksempel vil man kunne sammensætte et måltid af økologisk røræg med creme fraiche tilberedt over vandbad med økologisk skyr, rabarbar og nødder samt en halv økologisk avocado for 75 kroner,” siger Lars Keiding.

Her i den kolde tid skal morgenmaden indtages indenfor, men Café Pustervig har 60-70 pladser udenfor, som til foråret bringes i spil fra morgenstunden. Bag morgenmaden står caféens nyansatte køkkenchef Jonas Baasch.