Arkivfoto: Pixabay

Italiensk trattoria åbner ved banegården

Café Opera åbner torsdag dørene på Banegårdspladsen.

Nu får du endnu et sted at gå hen, når trangen til pasta melder sig. Torsdag i denne uge åbner det italienske trattoria Café Opera på Banegårdspladsen i lokalerne, der tidligere har huset Sydbank.

Bag stedet står Marianne Andersen, der også driver Café Stiften i den samme bygning og slik- og isbutikken Stiften Caramella lige om hjørnet

“Jeg har selv rejst en del i Italien, hvor jeg er uddannet gelato-mester, og det var sådan, jeg fik smag for landets klassiske, gode mad. Og det er præcist det, jeg vil lave her. Et “trattoria”, som er en mellemting mellem café og restaurant, hvor alle og enhver er velkomne, og hvor man kan få et fortrinligt måltid mad til okay penge,” siger Marianne Andersen til Aarhus Stiftstidende.

Tykke tæpper og bløde stole
I forbindelse med ombygningen fra bank til restaurant har lokalerne har fået noget af en makeover, der blandt andet har resulteret i tykke tæpper på gulvene. 

“Navnet Opera skal ikke blot symbolisere, at vi er i Italien, men skal også få gæsterne til at føle, at de er her lige inden, de skal ind til en forestilling. Derfor er der for eksempel tykke tæpper på gulvene og dejlige, bløde stole,” siger hun til avisen.

Gryderne i køkkenet styres af den 26-årige Sofie Kristensen, der kommer fra en Årslev Kro i Brabrand. Café Opera slår dørene op torsdag klokken 16 i denne uge og holder derefter åbent hver dag klokken 9-21 i køkkenet.