Café Nero

ANNONCE

Café Nero er et sted med sjæl og stemning. Vi hylder den italienske kvalitet og de gode råvarer, og vi er stolte af de glade besøgende og vores mange stamgæster.

Vi sætter en ære i at formidle det autentiske italienske køkken til Aarhus. Vi importerer råvarer fra Italien, alle vores vine er italienske, og du kan købe specialiteter hjem til dit eget køkken. Vi laver det meste fra bunden og bager selv både kuvertbrød, burgerboller og pizzabunde.

Stemningen er tilbagelænet og elegant, og vi ønsker, at vores gæster føler sig hjemme – men samtidig forført mod varmere himmelstrøg a la en fortovscafé i Rom. Derfor finder du også delikat italiensk kaffe og autentiske drinks. Menukortet er skabt med tanke på gæstens frihed: Sammensæt din egen antipasti-platte med utallige italienske specialiteter, prøv vores pizza-antipasti, eller gå efter en ægte italiensk pastaret.

Vores glade personale er altid klar til at byde dig indenfor i vores smukke nye lokaler og give dig den bedste oplevelse. Om det er en romantisk middag, en venindefrokost, i forretningsøjemed eller til større selskaber gør vi vores ypperste for at skabe de rette rammer.

Kom indenfor til en velsmagende italiensk oplevelse.

Besøg vores hjemmeside
Besøg vores Instagram