Foto: Café Kunsthal

Vild med vegetarisk: Café bliver 100 procent vegetarisk i 2019

Fra 2019 er Café Kunsthal på J.M. Mørks Gade 100 procent vegetarisk.

Har du længe gået med tanken om at skære ned på dit kødforbrug og måske endda prøver kræfter med en vegetarisk livsstil, så er du heldig, for i 2019 bliver Café Kunsthal 100 procent vegetarisk.

“Vi har valgt at blive en vegetarisk café, da vi gerne vil inspirere og udfordre folk i deres madvaner. Desuden har vi en mission om at blive 100% økologiske, men samtidig at holde prisen på et niveau, hvor alle kan være med. Dét er betydeligt nemmere, når maden er kødfri,” fortæller køkken-manager i Café Kunsthal, Maria Louise Arvidsson.

Vegetariske herligheder
Som et led i den nye retning er caféen også klar med tre lækre nyheder på menukortet fra 2019. Er du i humør til burger, kan du kaste dig over ”Den Hellige Burger”, der er en briochebolle med estragon-mayo, comté ost, rødbedebøf, løgkompot og salat til 70 kroner.

Til 70 kroner finder du også en Middelhavstærte af filodej med coucous, aprikos, ristede mandler, urter og en marrokansk salsa.

Den tredje ret er den italienske ret Melanzane, der består af enten foccaciabrød eller rugbrød med tomatsauce, frisk basilikum, stegt aubergine, parmesan og mozzarella til 55 kroner. Er du blevet helt nysgerrig, så kan du skrive et besøg på Café Kunsthal i kalenderen, så du ikke går glip af de nye retter. Du finder mere information om caféen her.