Foto: Café K

Trøjborg-café lokker med burgerrabat

SPONSORERET Café K på Trøjborg dumper prisen på en burgermenu til 60 kroner.

Caféburgere kan være dyre, men nu kommer den nystartede Café K på Trøjborg dig til undsætning, hvis pengene er små. Café K kører lige nu sammen med dealsitet Sweetdeal et tilbud, hvor du kan få en af caféens populære burgere med krydrede kartoffelbåde og mayo for bare 60 kroner. Det er næsten halv pris i forhold til normalprisen på 112 kroner.

Køb burgeren til rabatpris her

Café K har sine rødder i Randers, hvor den oprindelige café fik så stor succes blandt byens borgere, at ejeren besluttede at åbne en søstercafé i smilets by. Café K har ifølge folkene bag disken stort fokus på kvalitet til gode priser, så både studerende og børnefamilier har råd til at gå mætte fra bordet.

Mere end bare café-mad
Menukortet på Trøjborg-caféen byder udover burgere på klassiske retter som pasta og sandwich, og alt mad lige fra burgere og pastaretter til de søde desserter laves af friske råvarer.

Personalet sørger efter eget udsagn for at give de besøgende en venlig betjening, hvor der er tid til at summe over menuen, så de får lyst til at besøge caféen igen. Tilfredse kunder hænger nemlig sammen med caféens succes, lyder det.

Cocktailbar om natten
Hen på aftenen omdanner Café K lokalerne til en lækker cocktailbar med alt, hvad hjertet begærer. I baren er der mulighed for at bestille en Strawberry Daiquiri, nyde en Mojito eller slukke tørsten i en klassisk flaskeøl til tonerne af festlig musik fra højtalerne.

Der er altså rig mulighed for at finde en anledning til at aflægge caféen i Trøjborg et besøg, uanset om det er til formiddagsbrunch med mødregruppen eller en festlig aften ude med vennerne.

Café K ligger på Tordenskjoldsgade 32, 8200 Aarhus N, og holder åbent fra søndag-torsdag fra kl. 9-22 og fredag-lørdag fra kl. 9-02.

Køb burgeren til rabatpris her

Sponsoreret indlæg