Ny café med fokus på sæsonens råvarer åbner på Frederiksbjerg

Ny café med fokus på sæsonens råvarer åbner på Frederiksbjerg

af -
Foto: PR.

En ny café på Frederiksbjerg i Aarhus vil servere retter med udgangspunkt i sæson, økologi og bæredygtighed – og så har de kaffe til en 10’er. 

Dampet lyssej med rispilaf og blomkål, lasagne med hjemmelavet grønt og tzatziki og hjemmebagte kager.

Det er bare et eksempel på det, du vil kunne sætte tænderne i hos den nye Café Fjord på N. J. Fjords Gade 2 på Frederiksbjerg, der holder åbningsreception onsdag den 23. oktober klokken 10.00.

“Hos Café Fjord er sæsonens råvarer altid i fokus, og vi vil byde indenfor i
historiske rammer på Fjords Gades gamle skole. Her har vi indrettet et spritnyt
køkken og på denne facon forenes skolens historie med den høje standard, som
vi ønsker at holde i vores madlavning. Økologi og bæredygtighed pryder vores tankegang og er tænkt ind i vores madplaner” skriver indehaverne Aske Bejder og Mads Bækgaard i en pressemeddelelse.

Caféen vil dagligt byde på blandt andet lune retter – også vegetar- og veganermuligheder – tapas, sandwich, salat, snacks, kager og forskellige drikkevarer – blandt andet kaffe til blot en 10’er.

Louise Højmark
Redaktør. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik. Svært begejstret for kaffe med mælk, gode morgenmadsplatter og langt de fleste kager.