Juliette Café & Brasserie i Jægergårdsgade på Frederiksbjerg inviterer på særlig fire-retters menu i anledningen af Goût de France.
På onsdag den 21. marts hylder restauranter verden over den franske madscene. Det sker i forbindelse med den årlige Goût de France, som er en tilbagevendende begivenhed, hvor restauranter på tværs af lande inviterer på fransk gastronomi.
Juliette Café & Brasserie er udvalgt og inviteret til begivenheden af den franske ambassade, og restauranten markerer dagen med en særlig fire-retters menu i hyggelige, rustikke lokaler i Jægergårdsgade 54.
Fire retter med franske toner
Menuen består af en surprice snack, inden forretten Poisson Cru ala Fransk Polynesien bliver serveret. Poisson Cru er en ret bestående af rå fisk, hvor fisken tilberedes i en citrus marinade.
Hovedretten kommer til at bestå af lam, og da Juliette Café & Brasserie går op i både bæredygtighed og madspild, får køkkenet et helt lam hjem fremfor udskæringer. “På den måde ender vi med mindre spild,” siger ejer af Juliette Café & Brasserie Juliette Itcher.
Til slut bliver gæsterne forkælet med Paris Brist, en fransk dessertkage bagt på vandbakkelse. Prisen for fire retter på Goût de France-aftenen er 285 kroner.