Foto: Gartnergården.

Ny café i Skødstrup: Vi er på vej i den rigtige retning

Besøgstallet på Café Bedste i Skødstrup har stødt udviklet sig siden åbningen 1. april.

Hvis du af og til lægger vejen forbi Skødstrup, har du måske besøgt den nye café hos gårdbutikken Gartnergården. Den 1. april slog Café Bedste nemlig dørene op for besøgende i både hverdage og weekender.

“Det har stødt udviklet sig, og folk synes heldigvis rigtig godt om den. Det har dog lige taget noget tid for mange at finde ud af, at vi også har åbent i hverdagene, men i weekenden er det intet problem. Og vi er på vej i den rigtige retning,” fortæller medejer Mattias La Cour Jonasson.

Han uddyber, at det i øjeblikket særligt er mødregrupper og pensionistforeninger, der besøger caféen i hverdagene, men at Café Bedste også har fået stamkunder, som dukker op tre-fire gange om ugen.

Alt er lavet fra bunden
Café Bedste er ifølge Mattias La Cour Jonasson tænkt som et oplevelsessted i kombination med gårdbutikken. Alt på menukortet er lavet fra bunden af stedets kokke, og udvalget skifter ofte.

Der er dog også en række faste elementer, og du kan derfor altid sætte tænderne i panini, madpandekager, tærter, hverdagsbrunch og fiskefrikadeller – men forvent, at ingredienser og fyld varierer alt efter sæson.

“I foråret havde vi for eksempel ramsløgspesto i vores panini, og til sensommeren og efteråret skal vi lave noget med rodfrugter og have gang i vaffelmaskinen,” fortæller Mattias La Cour Jonasson.

Populære kager
Særligt populær på Café Bedstes menu er især panini, tærter, fiskefrikadeller – og så caféens kager!

“Der kommer især mange i weekenden lige ved halv tre-tiden og får en gang kaffe og kage. Kagerne er lavet fra bunden, og selvom nogle går igen, er der også altid noget nyt på programmet i kagedisken,” siger Mattias La Cour Jonasson.

Mattias La Cour Jonasson står sammen med Pil La Cour Jonasson bag Gartnergården og Café Bedste. Caféen har åbent mandag til fredag fra klokken 10 til 18 samt i weekenden fra klokken 9 til 16.