Hjemmelavede falafler og fuldkornsbrød: Ny pitabar slår dørene op på Nørregade

Hjemmelavede falafler og fuldkornsbrød: Ny pitabar slår dørene op på Nørregade

af -
Arkivfoto: Pixabay.

Byens Pita er åbnet i midtbyen mandag den 7. august. 

Så er der godt nyt til alle jer pita-elskere derude: Endnu en pitabar har nemlig set dagens lys. Denne gang gælder det Byens Pita, som i dag har slået dørene op på Nørregade 44.

Den nye pitabar byder på hjemmebagte pitabrød med fuldkorn og chiafrø, friske grøntsager samt hjemmerørte mayonnaise- og yoghurtdressinger. Derudover kan du vælge mellem lammekød, oksefilet, oksebøf, kyllingefilet og falafler.

“Og de er hjemmelavede – det er vores mors opskrift,” fortæller medejer Firas Mourad.

Sammen med sine brødre Younes Mourad og Raid Mourad står han bag den nye pitabar.

Råstegte kartofler og friskpresset juice
Byens Pita vil også byde på råstegte kartofler samt friskpressede juices med for eksempel gulerod og æble.

En pita koster 50 kroner, mens du får en menu med pita, råstegte kartofler og sodavand for 70 kroner.

Pitabaren har åbent alle ugens dage fra klokken 11 til 23 og tilbyder både siddepladser og takeaway.

Louise Højmark
Chefredaktør og journalist på SMAG Medier. Elsker mad og journalistik og stræber efter at forene de to på bedst mulig vis. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik og har i hverdagen en svaghed for god kaffe og al slags bagværk.