Foto: Café Glad.

Aarhus-blogger: Her er byens bedste takeaway

Blogger Ann-Christine Hellerup Brandt fra Valdemarsro.dk afslører her sin favorit blandt byens takeaway-steder. 

Hvor får du Aarhus’ bedste takeaway? Dét spørgsmål har Smag Aarhus bedt Aarhus-blogger Ann-Christine Hellerup Brandt fra den populære blog Valdemarsro om svar på efter at have læst hendes indlæg om 11 takeaway-favoritter.

Og selvom Ann-Christine Hellerup Brandt kalder det “virkelig umuligt” at nøjes med at udpege et enkelt sted, er der alligevel en favorit fra Frederiks Allé 127, hun gerne vil fremhæve:

“Hvis jeg lige nu og her skal vælge et enkelt sted ud, som vi oftest henter mad fra og som er helt vildt lækkert – altid! – så er det Café Glad med deres økologiske sandwich på rugbrød eller ølandshvede, gode salater og lækre kager,” udtaler Ann-Christine Hellerup Brandt.

God stemning og øko-mad
At det netop er Café Glad, der ligger i top, skyldes flere parametre, fortæller Ann-Christine Hellerup Brandt.

“Her er altid smilende, sød betjening, god stemning, maden er økologisk, lækker, veltilberedt, og så står stedet for en masse gode værdier om mindre madspild og gode råvarer,” siger hun.

Oftest er det en sandwich med enten rugbrød eller ølandshvedebolle, som ryger med hjem til bloggeren fra Valdemarsro.

“Smagen er i top, og det er sundt, mættende og lækkert,” forklarer hun.

Tilberedt med omhu
Generelt er det høj kvalitet, gode friske råvarer og velsmag, der har betydning, når Ann-Christine Hellerup Brandt skal vurdere en takeaway.

“Et måltid, hvor man kan smage, at det er tilberedt med omhu, omtanke og gode – meget gerne øko – råvarer,” udtaler hun.

Det er sommer og tid til at udforske din by og dens kulinariske oplevelser. Derfor har vi spurgt en række Aarhus-bloggere, hvor du finder byens bedste blandt en række kategorier.