Foto: Jumbo Bakery & Eatery

Byens Bedste mad og drikke: Her er de bedste steder i Aarhus

Fredag den 16. september blev Århus Stiftstidendes årlige pris Byens Bedste uddelt – og vi har samlet vinderne inden for mad og drikke-kategorierne lige her.

Hvor går du hen, hvis du gerne vil have for eksempel byens bedste kage, kaffe eller take away?

For 16. år i træk uddelte Århus Stiftstidende i fredags Byens Bedste-priserne, og over 120.000 havde afgivet deres stemme inden for i alt 16 kategorier. Det skriver Århus Stiftstidende.

Læs også: Farvel Briançon: Bageriet med de kendte croissanter er lukket

Kaffe og kage, tak

I hele syv kategorier var der blandt de nominerede repræsentanter fra restaurationsbranchen i Aarhus – prisen for Årets Bedste Nyåbning gik dog ikke til en restaurant, men i stedet til Camping Minigolf på Book1.

I kategorien Byens Bedste Kage blev det Jumbo Bakery & Eatery, der løb med prisen for stedets mashup af en mælkesnitte og en Snickers, mens Byens Bedste Kaffe i år gik til kaffebaren Bill’s Coffee på Vestergade.

Læs også: Kaffebar på Viborgvej flytter til Aarhus Ø

Asiatisk take away og surdejspizzaer

Den hyggelige Le Coq i Latinerkvarteret vandt prisen som Byens Bedste Fredagsbar, og cocktailbaren Gedulgt i Fredensgade blev Byens Bedste Gå-i-byen-sted.

Det asiatiske spisested Kowloon blev kåret som Byens Bedste Takeaway, mens pizzeriaet Il Locale, der laver New York style-surdejspizzaer, blev Byens Bedste Spisested.

Du kan se alle årets vindere hos Århus Stiftstidende.

Go'e gamle Aarhus

Se alle