Foto: Pixabay

Her er de 5 nominerede til Byens Bedste Café

Aarhus Stifttidende har netop nomineret fem caféer til Byens Bedste Café 2017. Er din favorit med?

Er du til hyggelige omgivelser med kaffe og avisen i hånden? Eller er du mere til en fransk frokost inde midt i midtbyen?

Det er igen tid til at kåre den bedste café i Aarhus, og Aarhus Stifttidende har udvalgt fem stærke kandidater til prisen Byens Bedste Café. Den 14. november bliver det afgjort, og her kan du se, hvem der er nomineret:

Bådcaféen

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Det kan du råbe højt ud over vandet, når du besøger Bådcaféen, der har hjemme i den gamle Endelave-færge, Sorte Louis, og er fortøjret ved Marselisborg Havnevej 54. På båden kan du få mad lavet fra bunden blandt andet fiskefrikardeller eller en gammeldaws ostemad med fedt.

Café Ganefryd

Hos Café Ganefryd i Borggade 16 er det økologien der er i centrum, og deres hippe vegetariske og bæredygtige stil afspejles både i indretningen og især i menukortet. Her får du caféklassikere som sandwiches, salater, supper, brunch og søde sager, altsammen 100 procent økologisk og vegetarisk.

La Cabra

Cafétid er kaffetid. Derfor har La Cabra i Graven 20 fået en plads på listen. Caféen serverer kvalitetskaffe, som stedet har vundet en række priser for. Du kan få en nørdet kaffe-snak med personalet eller tage på baristakursus og lære nogle af hemmelighederne. Du kan også bare sætte dig med kaffen og avisen, eller sludre med dine venner og veninder over et stykke brød med ost.

Café Englen

Café Englen på Studsgade 3 er en traditionsrig institution lige midt i Latinerkvarteret. De serverer en række gode caféretter som burger og cæsarsalat, og så har caféen et særligt fransk islæt, selvom ejerne er fra Mols. Stedet byder blandt andet på Croque Monsieur eller Madame, der er et stykke brød med skinke, ost, tomat og løg, og fruen, Croque Madame, har et spejleæg på toppen.

Juliette

Skal det være fransk, så lad det være fransk. Hos Juliette på Jægergårdsgade 54 kan de frankofile få slukket tørsten og stillet sulten i franskinspireret comfort food. Du kan også her få Croque Monsieur eller Madame eller en burger, men du kan også prøve Confit de Canard sandwich med mørt andekød mellem rødbeder, salat, dressing og brød.

Stort tillykke til alle de nominerede!

Du kan stemme på din favorit café lige her.