Foto: Tommi's Burger Joint

Burgerboom i vente på Northside

NORTHSIDE Årets festival følger trenden og giver den fuld gas med burgere til publikum i år.

Asiatisk-inspireret porchettaburger lavet på bål, steak-sliders a la New York, burgere med vilde urter og veggieburgers fra den islandske burgerkæde Tommi’s Burger Joint. Det er bare nogle af valgmulighederne for de sultne på årets Northside, der finder sted i Ådalen den 17-19. juni.

“Vi er på Northside enormt stolte af det store og meget varierede udbud af retter, der præsenteres i løbet af festivalens tre dage. Men vi er samtidig også bevidste om, at det kan være svært at holde styr på spisepinde, persillesovs eller østersskaller, når man skal skynde sig op på første række til koncerten med Iggy Pop. Derfor er en burger populær, nem og hurtig festivalmad, der på NorthSide samtidig skal være lækker, opfindsomt lavet og økologisk,” siger talsmand John Fogde fra NorthSide i en pressemeddelelse.

Tidligere har festivalen kun udbudt en traditionel burger fra Djurs Festivalfood under navnet NorthSide Burger, men i år har arrangørerne hyret nye burgerboder i form af Spiselauget, Wild Life Burger, Gourmensch og som nævnt Tommi’s Burger Joint. Som den øvrige mad på festivalen laves alle burgere af 90-100 procent økologiske råvarer.