Burger med stegt flæsk og persillesovs: Café lokker med vild kombination

Burger med stegt flæsk og persillesovs: Café lokker med vild kombination

af -
Søren E. Café & Take Away

Søren E. Café & Take Away på Vårkjærvej 71 i Viby serverer i uge 41 ugens burger med stegt flæsk og persillesovs.

På den ene tallerken er der stegt flæsk og persillesovs. På den anden tallerken har du en burger. Hvad med at slå de to retter sammen? Det gør Søren E. Café & Take Away på Vårkjærvej 71 i Viby i næste uge 41, hvor du som kan købe en burger med stegt flæsk og persillesovs.

Ugens burger består af seks stykker flæsk, friteret kartoffeltern, hakkede rødbeder og selvfølgelig persillesovs. Hele herligheden koster 79 kroner. Hvis du ikke kan få nok stegt flæsk, kan du tilkøbe 4 ekstra stykker for 20 kroner.

Søren E. Café & Take Away sælger udover burgere også sandwich og salater. Caféen har åbent mandag til fredag fra klokken 16 til 20 og igen søndag fra klokken 17 til 20. Du kan læse mere og følge med her.

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.