Foto: The Beef Chief

Hollandsk burgerguru rykker til Aarhus

Den hollandske burgerguru The Beef Chief rykker til Aarhus for en dag.

NB: Denne artikel er ved en fejl blevet sendt ud i et nyhedsbrev fredag den 14/10, hvilket vi beklager meget – arrangementet var nemlig den 13/10 🙁 Sorry!!! Mvh. en noget flov redaktion

Det skorter ikke på burgertilbud i Aarhus, og nu melder den store ølbar Mig & Ølsnedkeren i Mejlgade sig også på banen. Torsdag den 13. oktober har ølentusiasterne nemlig inviteret den hollandske burgerguru The Beef Chief til at flippe burgers i baggården.

“Vi forventer, at Mig & Ølsnedkeren bliver byens bedste burger joint, om end kun for én dag. The Beef Chief er gamle venner, der har skovlet hæder og ære ind til forskellige madfestivaler og begivenheder i Holland i de seneste år, og nu kommer de endelig til Aarhus,” siger medejer Nick Theilgaard Olesen.

Hit-burger på menuen
Burger-mesteren har nærmest opnået kultstatus i Amsterdam, og især kokkens kimchi-burger hitter stort. Når The Beef Chief rammer Aarhus, kan du da også smage den særlige burger med fermenterede grøntsager. Og så lover ølbaren masser af humle som sidekick til burgerne.

Eventet med The Beef Chief finder sted på Mig & Ølsnedkeren torsdag den 13. oktober fra kl. 17, og indtil burgerne er udsolgt. Kimchi-burgeren koster 70 kroner, mens en klassisk cheeseburger kan erhverves for 65 kroner. Læs mere her.