Foto: Burger Hut

Gigantburgere hitter på Stjernepladsen

Burgerbaren Burger Hut har stor succes med bøffer af 400 gram kød.

Too much is never enough. Det kunne være mottoet hos burgerbaren Burger Hut på Stjernepladsen, der på kun et halvt år har fordoblet af salget af gigantburgere med to bøffer på i alt 400 gram. Burgerbaren i Aarhus N sælger op mod 400 af slagsen hver uge, og succesen er kommet bag på folkene bag disken.

“Jeg ved ærligt talt ikke, hvorfor de er så populære. Men vi kan se, at det især er i weekenden, at folk køber de store burgere, så mon ikke de bare passer godt til tømmermænd. Mange kunder siger også, at det smager bedre med en dobbelt bøf,” siger direktør Kalin Zaeitar fra Burger Hut.

Lavet fra bunden
Prisen for en moppedreng af en burger med 400 gram kød er 85 kroner og 122 kroner, hvis man vil have den som menu med fritter og sodavand.

“Burgerne laves fra bunden med hjemmelavede dressinger, dansk kød og friskbagte boller direkte fra bageren. Mig bekendt er der ikke så mange andre steder i Aarhus, der sælger så store burgere,” siger Kalin Zaeitar.

Burger Hut åbnede for et år siden, og på menuen er hele 15 forskellige slags burgere, der kan fås med tre slags pomfritter. Stedet sælger desuden milkshakes, nachos snackbokse med hot wings, chili cheese tops og mozzarellasticks.